ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Δείτε το video!

Ακούστε το σώμα σας όσο ψιθυρίζει πριν χρειαστεί να φωνάξει!

Η τροφή σου το φάρμακο σου και το φάρμακό σου η τροφή σου” μας δίδαξε ο Ιπποκράτης ο πατέρας της Ολιστικής Ιατρικής.”

Πόσο συχνά παραπονιόμαστε για έλλειψη ενέργειας, κατάθλιψη, παραπανίσια κιλά, αλλεργίες, πονοκεφάλους, ρυτίδες? Η λύση είναι μια και κρύβεται μέσα μας! Είναι ο ίδιος μας ο πολύτιμος οργανισμός που δεν έχουμε μάθει να φροντίζουμε, αλλά η φύση τον έχει σχεδιάσει έτσι ώστε να μας κρατάει υγιείς, νέους και ευτυχισμένους. Είναι το «χαμένο κομμάτι» από ένα παζλ υγείας, ομορφιάς και ισορροπίας. Η μαγική δύναμη της αποτοξίνωσης. Η αποτοξίνωση είναι ο πιο άμεσος και φυσικός τρόπος να γυρίσουμε πίσω το ρολόι του χρόνου, να χάσουμε βάρος, να θεραπεύσουμε το σώμα μας από τις συνέπειες της καθημερινότητας μας και από τυχόν ασθένειες που έχουν εμφανιστεί.

Γιατί χρειάζεται να κάνουμε αποτοξίνωση?

Η αποτοξίνωση είναι η φυσική διαδικασία του οργανισμού μας για να μας κρατήσει υγιείς. Μια διαδικασία που χρειάζεται κανείς για την αποκατάσταση της ισορροπίας και την επούλωση προβλημάτων του οργανισμού . Μια διαδικασία που κάνει τα όργανα , τις ορμόνες και τα ένζυμα να λειτουργήσουν και πάλι σωστά.

Ποια είναι τα οφέλη της αποτοξίνωσης?

• Ενέργεια
• Απώλεια βάρους
• Ζωντανό και λαμπερό δέρμα
• Πνευματική διαύγεια
• Αποβολή τοξινών
• Επούλωση χρόνιων ψυχοσωματικών προβλημάτων

Ποια είναι η διαδικασία της αποτοξίνωσης ?

Μια περίοδος που θα δείτε κάθε μέρος του σώματός σας να δουλεύει καλύτερα, ανισορροπίες να ρυθμίζονται, ενοχλητικά συμπτώματα να εξαφανίζονται, περιττά κιλά να χάνονται , κούραση να φεύγει – και όλα αυτά απλά ενεργοποιώντας το σύστημα του οργανισμού μας. Δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης για όλους τους ανθρώπους. Θα μελετήσουμε μαζί την καθημερινότητα και τις ανάγκες σας για να φτιάξουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Eτοιμάζουμε για εσάς το πακέτο αποτοξίνωσής σας με χυμούς από βιολογικά φρούτα, λαχανικά και γάλα αμυγδάλου, τα οποία παρέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία!

Για ποιους είναι η αποτοξίνωση?

Η αποτοξίνωση είναι για όλους μας! Είναι απαραίτητη τουλάχιστον 3-4 φορές τον χρόνο για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε το σώμα μας και να το διατηρήσουμε καθαρό και δυνατό απέναντι στις συνέπειες του χρόνου αλλά ασθένειες.

Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης δεν μπαίνουν παιδιά, έγκυες γυναίκες ή θηλάζουσες μητέρες.

Print

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *